Om Zafe

ZAFE AS har en filosofi om å levere kvalitetssikret opplæring til våre kunder. Gjennom vår sertifisering har vi prosedyrer for dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring. Vi er etablert i Øksnevad Næringspark, Klepp kommune. Her har vi flotte lokaler med kapasitet fra 8 – 50 personer med nytt og moderne utstyr for å sikre en god teoretisk og praktisk opplæring. Vi har kantine på bygget.

ansattebilder3

KURT THU
Daglig leder

Kurt har drevet med sikkerhetsopplæring siden 1997 og er i dag instruktør på en rekke områder. Han har lang praktisk erfaring som bruker av arbeidsutstyret han gir opplæring i. Kurt er brukt som fagrevisor av Norges største forlag innen materiell for ulike typer kurs. Han er fagforfatter av materiell til personløfteropplæring utgitt av samme forlag. Kurt har sittet i styret som blant annet nestleder i Norges største organisasjon for instruktører og kontrollører NOORSI i en periode på 9 år. 

Mobil: 920 45 683
kurt@zafe.no

 ansattebilder5

GEIR LYNGSTAD
Sikkerhetsrådgiver

Geir har drevet med sikkerhetsopplæring siden 2001 og er i dag instruktør på en rekke områder. Han har lang praktisk erfaring som bruker av arbeidsutstyret han gir opplæring i. Geir er brukt som fagrevisor av Norges største forlag innen materiell for ulike typer kurs.

Mobil: 415 61 160
geir@zafe.no

ansattebilder2

OVE WIIK
Sikkerhetsrådgiver

Ove har drevet med sikkerhetsopplæring siden 2001 og er i dag instruktør på en rekke områder. Han har lang praktisk erfaring som bruker av arbeidsutstyret han gir opplæring i.

Mobil: 467 48 493
ove@zafe.no

 

EINAR GRUDE
Sikkerhetsrådgiver

Einar begynte hos Zafe AS i slutten av 2021 og er instruktør på en rekke områder. Einar har lang praktisk erfaring som bruker av arbeidsutstyret han gir opplæring i.

Mobil: 932 38 704
einar@zafe.no

Loading…

KONTAKT OSS

ZAFE AS
ENGELSVOLLVEIEN 264
4353 KLEPP STASJON
TLF:4000 ZAFE (4000 9233)
E-POST: KURS@ZAFE.NO